27 Haziran 2011 Pazartesi

YouTube Movies "Kolay Film Seyri"


Youtube'da film aramaktan bahsetmiyorum. Youtube'un özel film sayfası "Movies"dan bahsediyorum. Movies'da her türden filme rastlamak mümkün, halihazırda;
224 action, 159 belgesel, 128 korku, 95 klasik, 84 dram, 69 Hint, 64 komedi, 34 gerilim, 32 suç,15 bilimkurgu, 14 romantik, 7 animasyon, 6 aile filmi olmak üzere; toplam 931 film izleyicisini bekliyor.

Filmler, genellikle eski olmakla birlikte tek tük yeni yapımlar da mevcut. Yalnız bu yapımların bir kaçı istisna gerisi pek ilgi çekici filmler değil. Action filmleri içinde bolca Jackie Chan ve Bruce Lee filmleri var. Klasik filmler içinde Potemkin Zırlısı gibi dünya sinema tarihi içinde önemli yere sahip filmlere rastlamak mümkün. Komedi sayfasında American Zombie gibi nispeten yeni filmler bulunuyor. Hint filmleri alanı ise alt dillere göre sınıflanırılmış; Tamil, Bengali, Hindi vb. dil seçimi yapabilirsiniz (anlarsanız tabii :) Her neyse tek Türk filminin dahi bulunmadığı bu alan şimdilik sadece yabancı dil bilen sinema severlere hizmet verir.

http://www.youtube.com/movies/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...