3 Ağustos 2011 Çarşamba

Fragmanları Nereden İzlemeli?

Yeni filmlere şöyle bir göz gezdirelim dediğimizde fragmanlar imdadımıza yetişir. Bazen aldatıcı olsada film hakkında fikir vermek konusunda seyirciye yardımcı olduğu da muhakkaktır.
Şöyle fragmanları derli toplu izlemek isteyenler için;


1) http://trailers.apple.com/
HD kalitesinde fragmanlar yayınlayan site, en popüler fragmanları ayrı bir başlıkta yayınlıyor. Aynı zamanda fragmanları türlerine göre sınıflandırıyor. Fragmanları 480, 720 yada 1080 piksel çözünürlüğünde indirmeniz mümkün.

2) http://www.traileraddict.com/
Yine HD kalitesinde fragman izlemek mümkün, üstelik izlediğiniz fragmanın o hafta kaç kişi tarafından izlendiği ve kaçıncı sırada olduğu bilgisini de veriyor. En çok izlenen 150 fragmanın listesi yayınlanıyor. Popüler filmleri takip etmeyi kolaylaştırıyor.

3) http://www.imdb.com/features/video/trailers/
İnternetin en büyük film veritabanı imdb'nin fragman sayfasını geniş fragman arşivini ve HD fragmanları izleyicileriyle buluşturuyor.

4) http://www.youtube.com/trailers
Youtube'un fragman sayfası da vizyondakiler, yakında vizyona girecekler ve popüler filmler olmak üzere üç kategoride fragmanları yayınlıyor.

5) http://www.beyazperde.com/videolar/fragmanlar/
Beyazperde, fragman sayfasında filmleri popüler, vizyonda ve yakında yayınlanacak filmler olmak üzere üç kategoride yayınlıyor. Dublajın Türkçe yada orijinal olması, tür ve ülke seçeneklerinin içinde olduğu bir fragman arama uygulaması da mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...