19 Haziran 2012 Salı

21 Jump Street (2012)

Imdb Puanı: 7.4  

Şu an Türkiye'de "Liseli Polisler" adıyla gösterimde olan daha çok gençlere hitap ettiğine inandığım küfürlü, argolu birazcık da müstehcen bir polisiye komedi.

Schmidt ve Jenko aynı lisede okuyan ve okul sonrasında aynı polis kolejinden mezun olan iki arkadaştırlar. Schmidt, daha çok zihinsel aktivitelere yatkınken, Jenko ise bedensel aktivitelere yatkındır. İkili birbirinin eksik olan yönlerini telafi etmek için biribirlerine yardımcı olurlar. Bir gün gizli bir polis teşkilatında görevlendirilirler ve bir lise de uyuşturucu trafiğinin kaynağını bulmak için öğrenci kimliğine bürünürler. Fakat bu iki adamın öğrenciliği sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Zaman değişmiştir artık...

Film kendini izletiyor. Hikaye de oldukça akıcı, amerikan komedilerinde ki kötü konuşmalara neredeyse alıştık artık ama finaldeki müstehcen sahneyi çoğu izleyici görmek istemeyecektir. Oyuncular, Johan Hill ve Channing Tatum artık izleyicilerin tanıdıkları isimler olarak dikkat çekiyorlar ve film özellikle Johan Hill'in alışıldık çizgisinde ilerliyor.

Get Him to Greek, Hot Fuzz, Rush Hour, Pineaplle Express filmleri beğendiyeseniz muhtemelen bu filmi de beğenirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...